Projekt Fjällbäcken

Den vackra byn Fjällbäcken är ett exklusivt åretruntboende mitt i det magiska fjälläventyret. Byns moderna arkitektritade hus omfamnas varsamt av den böljande naturen och smälter in i landskapet. Här vilar lugnet med äventyret runt knuten.
I Fjällbäcken kan du njuta av fjällvärlden året runt och området har både egen padelbana och ett härligt poolom-råde med uppvärmd pool som är öppen både sommar och vinter. Alldeles bortom husknuten hittar du flera vandrings- och cykelstigar som leder vidare ut i äventyret. Fjällbäcken ligger dessutom alldeles nära Söderåsen Express (fd Expresslift 303), Söderåstorget och Sälenfjällets skidbackar. Från ditt nya hem har du bara en kort promenad till Lindvallens centrum med Experium, restauranger och nöjen.

De unika och moderna husen är ritade av arkitekten Anders Holmberg och hans team på Anders Holmberg Arkitekter. Anders Holmberg har mångårig erfarenhet och hundratals projekt i sin katalog både inom den privata och den kommersiella sektorn. Hans vision är att göra arkitekttjänsten tillgänglig för alla och att skapa arkitektur som håller hela livet. En vision som verkligen lyser igenom i vackra Fjällbäcken. De smart planerade husen med noga utvalda material och färgval är skapade för ett härligt och aktivt liv tillsammans, med fokus på rymliga och varma sällskapsytor och mysiga krypin. I Fjällbäcken finns det hus i flera olika utföranden och storlekar. Totalt 236 lägenheter uppförs i fyra byggetapper.

Gemma Icon
Gemma Icon